Koppla in tvättmaskin i Borås med omnejd.

Rörmokare Borås erbjuder tjänsten installation av tvättmaskin för att säkerställa att din tvättmaskin fungerar korrekt och utan problem. Våra rörmokare är utbildade och erfarna, och vi använder endast högkvalitativa material och verktyg i vårt arbete.

För att installera en tvättmaskin behöver vi först komma och undersöka det befintliga avlopps- och rörsystemet för att säkerställa att det är lämpligt för en tvättmaskin. Vi kommer även att se till att det finns tillräckligt med utrymme och strömförsörjning för tvättmaskinen.

När vi har förberett och undersökt platsen, kan vi börja med installationen. Vi kommer att ansluta tvättmaskinen till elnätet och vattenledningarna, och se till att allt är ordentligt anslutet och säkert. Därefter kommer vi att kontrollera att tvättmaskinen fungerar korrekt och gå igenom hur den ska användas och skötas.

Vår tjänst inkluderar även en kostnadsfri kontroll efter installationen för att säkerställa att allt fungerar som det ska. Om det uppstår problem eller frågor efter installationen, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Om du är intresserad av att anlita oss för installation av din tvättmaskin, tveka inte att kontakta oss. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och en skräddarsydd lösning för dina behov.

Ring oss

Tilbud